Vrei un credit imobiliar in luna ianuarie? Afla care sunt cele mai avantajoase - Stiri financiare - VreauCredit.ro
Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

Vrei un credit imobiliar in luna ianuarie? Afla care sunt cele mai avantajoase

Atunci cand achizitionezi un credit imobiliar trebuie sa tii cont de mai multe aspecte pentru a nu te indatora peste puterile tale.
20.01.2016
Cel mai important este salariul. El determina accesul tau la creditul imobiliar. Bancile iau in calcul veniturile certe, cu caracter permanent ale solicitantului creditului, dar si ale familiei. La analiza cererii tale pentru creditul imobiliar sunt luate in calcul si alte aspecte, cum ar fi: vechimea in munca, istoricul tau bancar, varsta, starea civila, gradul de indatorare.

In prezent creditele in lei au devenit mai ieftine decat cele in euro. Este bine ca atunci cand alegi valuta in care te imprumuti, sa tii cont si de riscurile aferente modificarii dobanzii. Creditele cu dobanda fixa nu isi modifica dobanda pe tot parcursul rambursarii imprumutului, caz in care esti ferit de riscul modificarii dobanzilor.

Inainte de a contracta un credit informeaza-te! Afla care sunt cele mai avantajoase credite imobiliare. DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este cea care te poate ajuta sa compari usor diferite credite.

Astfel, in luna ianuarie 2016, cea mai avantajoasa DAE la creditele imobiliare o vei intalni la Garanti Bank si CEC Bank.

O dobanda avantajoasa vei avea la "Creditul Imobiliar VIP (distribuit exclusiv de Kiwi Finance) in ron" de la Garanti Bank. Pentru suma de 50000 euro pe 30 de ani, DAE este de 4.00%, rata lunara de 236.69 euro si costul total de 85.210 euro.
Asigurarea de viata este oferita de banca, insa trebuie sa indeplinesti conditiile legate de venitul minim - 6000 ron, venitul lunar minim pe familie 9000 ron.
Aportul propriu in cazul acestui credit este de 15%, iar gama de venituri acceptata este variata.

Daca vrei sa iti cumperi o locuinta, CEC Bank te poate ajuta. "Creditul imobiliar pentru cumparare de locuinte in lei" are DAE 4.07%, dobanda variabila de 3.92% (ROBOR 3M + 2.90%) si comision de analiza dosar 300 ron. La un credit de 50000 euro pe 60 ani, vei plati o rata lunara de 238.07 euro , iar costul total al creditului va fi de 85817 euro.
Evaluarea imobilului este gratuita, iar la calculul venitului se vor lua in considerare toate veniturile certe, cu caracter de permanent pe toata durata de creditare, ale familiei.

In cazul CEC Bank finantarea este de maximum 85% din valoarea garantiei. In cazul Garanti Bank finantarea este ceva mai mica, de 75 % din valoarea garantiei. In garantie se accepta imobiliul achizitionat/construit sau un alt imobil aflat in proprietatea ta sau a altei persone fizice sau juridice.