Credite selectate pentru comparatie:
Aceste ghiduri si sfaturi sunt realizate de catre specialistii nostri pentru a te ajuta sa intelegi mai bine caracteristicile creditelor. Citirea acestor materiale te va ajuta sa gasesti mai usor creditul care ti se potriveste. Iti recomandam sa te abonezi la newsletter sau la serviciile RSS pentru a fi la curent cu ghidurile ce vor aparea ca urmare a modificarilor creditelor bancare.
Una dintre cele mai importante lectii pe care le-am invatat de la actuala criza economica este aceea ca evolutia cursului valutar nu poate fi previzionata. De aceea, daca obtinem un credit in alta moneda decat leul, ne expunem unui risc important de a nu ne mai putea rambursa rata lunara.
Una dintre primele intrebari pe care ne-o punem inainte de contractarea unui imprumut bancar este tipul valutei in care obtinem banii: lei, euro, dolari sau franci elvetieni. Inainte de a lua o decizie, trebuie sa ne gandim ca ratele pe care le vom plati lunar la banca se vor calcula in aceeasi valuta in care am obtinut creditul, fiind expuse riscului valutar.
Bancile ne pun la dispozitie o sumedenie de tipuri de produse care ne permit sa economisim bani: de la simplul cont curent cu un card atasat si/sau serviciul de internet banking, la contul de economii, depozitul clasic cu dobanda fixa sau diversele tipuri de depozite, pe transe valorice si diverse modalitati de plata a dobanzii.
Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.
CalculeazaAlatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!
Aplica