euro - Ghiduri si sfaturi - VreauCredit.ro
Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

Ghiduri si sfaturi referitoare la "euro"

Aceste ghiduri si sfaturi sunt realizate de catre specialistii nostri pentru a te ajuta sa intelegi mai bine caracteristicile creditelor. Citirea acestor materiale te va ajuta sa gasesti mai usor creditul care ti se potriveste. Iti recomandam sa te abonezi la newsletter sau la serviciile RSS pentru a fi la curent cu ghidurile ce vor aparea ca urmare a modificarilor creditelor bancare.

Toate etichetele
Nu exista rezultate...
  • Valoarea medie a creditelor de nevoi personale acordate in 2012 a fost de 3500 euro

    Platforma independenta VreauCredit.ro a realizat un studiu pentru anul 2012, avand la baza aproximativ 30.000 de cereri de credite. Cel mai accesat tip de credit in 2012 a fost cel de nevoi personale (39,56 % din total), pe locul doi situandu-se creditul pentru prima casa (13,52%).

    14.03.2013
  • In ce valuta ne imprumutam: lei, euro sau dolari?

    Una dintre cele mai importante lectii pe care le-am invatat de la actuala criza economica este aceea ca evolutia cursului valutar nu poate fi previzionata. De aceea, daca obtinem un credit in alta moneda decat leul, ne expunem unui risc important de a nu ne mai putea rambursa rata lunara.

    12.11.2012
  • Ce credit aleg: in lei sau valuta?

    Una dintre primele intrebari pe care ne-o punem inainte de contractarea unui imprumut bancar este tipul valutei in care obtinem banii: lei, euro, dolari sau franci elvetieni. Inainte de a lua o decizie, trebuie sa ne gandim ca ratele pe care le vom plati lunar la banca se vor calcula in aceeasi valuta in care am obtinut creditul, fiind expuse riscului valutar.

    02.10.2012
  • Riscul unui credit in valuta

    Un alt element important in alegerea tipului de credit este valuta in care-l obtinem. In general, un imprumut se poate obtine in lei sau in euro, insa exista si alternativa creditelor in alte valute, precum in dolari americani sau franci elvetieni.

    01.10.2012
  • Ce tip de dobanda alegem: fixa sau variabila?

    Un element important care diferentiaza creditele este tipul dobanzii, care este de doua feluri: fixa si variabila. Dobanda fixa ramane neschimbata pe tot parcursul derularii contractului de credit, astfel incat beneficiarii imprumutului vor avea siguranta de a plati aceeasi rata pe tot parcursul imprumutului, indiferent de evolutia dobanzilor pe piata bancara.

    01.10.2012
  • Alegerea si utilizarea depozitului potrivit

    Bancile ne pun la dispozitie o sumedenie de tipuri de produse care ne permit sa economisim bani: de la simplul cont curent cu un card atasat si/sau serviciul de internet banking, la contul de economii, depozitul clasic cu dobanda fixa sau diversele tipuri de depozite, pe transe valorice si diverse modalitati de plata a dobanzii.

    27.09.2012
  • Cum obtin un credit prin programul Prima Casa

    Creditele ipotecare tip „Prima Casa” oferite de banci sunt credite garantate de stat care au cateva elemente distincte fata de creditele ipotecare obisnuite. In primul rand, beneficiarii trebuie sa fie persoane care nu mai detin nicio locuinta mai mare de 50 mp.

    15.09.2012
1 - 7 din 7

  • Prima
  • Inapoi
  • 1
  • Urmatoarea
  • Ultima

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica